Terrasverwarmer

Bestrijd de weergoden met een terraswarmer
Zijn de wispelturige weergoden slecht gezind? Dan snelt Overstock te hulp. Want weer en wind zijn dankzij onze terrasverwarmers niet langer een spelbreker. Met de tuintenten beschermen we u tegen verdwaalde druppels of snijdende winden. Terrasverwarming houdt u warm wanneer de zon het laat afweten.

 

Groot, klein, sterk of subtiel
Terrasverwarmers komen in alle maten en vormen. Je kan kiezen tussen stamodellen of makkelijk te bevestigen hangmodellen. Bent u een echte koukleum? Dan zoekt u het beste een terraswarmer die een grote oppervlakte kan verwarmen. Zo wordt uw volledige terras lekker warm. En blijft u lang genieten.

 

Ook tijdens de winter
Barbecuet u alleen tijdens de zomer? Dan laat u heel wat schitterende momenten liggen. Niets is zo gezellig als een winterbarbecue. Zolang het droog is, lukt dat perfect. En met een terrasverwarmer bent u Koning Winter te snel af.

 

Lekker warm tot in de vroege uurtjes
België ligt niet aan de Côte d'Azur. En dus koelt het ook na een zwoele zomerdag stevig af. Laat u niet wegjagen: met een terraskachel gaat u de dalende temperatuur op uw terras gemakkelijk te lijf. Zo blijft u tot in de vroege uurtjes genieten van uw tuin.

terrasverwarmer