Loungeset – Loungesets

Doe even niets … in uw loungeset
Tuinieren, ravotten, barbecueën: activiteiten genoeg voor in de tuin. Maar de belangrijkste blijft toch simpelweg … nietsdoen en relaxen. Het bewijs daarvan? Het populaire karakter van de loungeset. Overstock speelt in op die trend, en presenteert u loungesets in alle maten en vormen.

 

Loungesets: eindeloos te combineren
Relaxen op een zwoele dag? Een koud kunstje met Overstock. De loungesets bestaan uit comfortabele eenpersoonszetels, gezellige poefs en praktische hoekzetels - eindeloos combineerbaar. Zo stelt u uw persoonlijke loungeset samen, afgestemd op úw nood aan ontspanning.

 

Loungeset om mee te pronken
Met een loungeset breidt u uw woonkamer uit tot in de tuin, het terras of de serre. De loungesets van Overstock weerspiegelen het stijlvolle karakter van uw woning. Ze maken van uw tuin een aangename plek om te vertoeven - boordevol elegantie én comfort.

 

Loungeset met klassieke of trendy look
De basis van een loungeset? Een metalen of aluminium frame, met daarrond geweven Wicker of Textilene. Wicker zorgt met zijn rotanlook voor een elegante, klassieke uitstraling. Een loungeset in Textilene oogt dan weer strak en tijdloos. Welk materiaal u ook kiest voor uw loungeset: onderhoud- en zitcomfort zijn altijd verzekerd.

 

Loungesets om jaren van te genieten
Overstock zorgt ervoor dat u jaar na jaar van uw loungeset geniet - alsof het de eerste keer is dat u erin plaatsneemt. Want de loungesets zijn niet alleen knap om naar te kijken. De zetels uit Wicker of Textilene zijn ook stevig, weersbestendig en duurzaam. Zo wordt het nóg gemakkelijker om te ontspannen.

Amari

Brindiisi

Vista