Houten Tuintafels - Ronde tuintafels

Tuintafel: hét ingrediënt voor een zomerse tuin
Een zomerse tuin zonder tuintafel is als een mojito zonder munt. Gun uw tuin dus zijn hoofdbestanddeel: een duurzame, knappe tuintafel … van Overstock. Als grootste, Belgische tuinmeubelspecialist bieden we u een ruime keuze - van een eenvoudige bijzettafel tot een uitschuifbare tuintafel.

 

Houten tuintafel: een echte eyecatcher
In uw woon- of eetkamer trekken designmeubelen de aandacht. En in uw tuin? Ook daar hoort design - als verlengstuk van je interieur. Een houten tuintafel neemt die taak graag op zich: het is een statige eyecatcher … waaraan het aangenaam zitten is.

 

Houten tuintafels: jarenlang plezier
Een tuintafel in teak? Die gaat nog generaties mee - in perfecte staat. Want Overstock kiest voor zijn houten tuintafels alleen het beste materiaal: hard hout met een hoge densiteit. Een toonbeeld van degelijkheid.

 

Houten tuintafels: groene jongens
Een natuurliefhebber? Dan bespelen de houten tuintafels van Overstock uw groene hart. Want verschillende tuintafels uit het assortiment dragen het FSC-label. Het bewijs dat uw houten tuintafel roots in een goed beheerd bos had - en het milieu dus niet schaadde. En ook met een tuintafel uit gerecycleerde teak toont u uw hart voor de natuur.

 

Uw tuintafel? Een unieke creatie
Als verdeler van Bristol-tuinmeubelen en aanbieder van de Vinci-tuincollectie combineert Overstock design met duurzaamheid - in alle vormen, materialen en stijlen. Méér nog: bij Overstock krijgt u de kans om uw eigen, unieke tuintafel te creëren. Met het Modulo-systeem bepaalt u zelf het materiaal van het onderstel en het tafelblad. Teak, roestvrij staal, graniet … Aan u de keuze.

 

Ronde tuintafel of extra lange?
Niets leuker dan een onverwacht etentje op een zomerse avond. Want met een verlengbare tuintafel van Overstock maakt het niet uit hoeveel vrienden er aanschuiven. Liever een gezellige tête-à-tête? Dan schuift u de houten tuintafel in tot u knus bij elkaar zit. Het Overstock assortiment heeft ook ronde tuintafels. Tof om met heel het gezin rond te zitten.

 

Welke vorm of welk materiaal u ook kiest voor uw tuintafel, bij Overstock krijgt u altijd design en degelijkheid. De ideale tuintafel voor uw mojito … mét munt.

Bonn_1

Bonn_2

PAssau