Houten Tuinmeubelen

Tuinmeubelen om écht te genieten
Languit luieren in een ligstoel, ontspannen een boekje lezen in de zon, of gezellig barbecueën met vrienden? Van de charme van uw tuin of terras moeten wij u niet overtuigen. Wél kunnen we het u nog aangenamer maken - met een reeks praktische, esthetische tuinmeubelen.

 

Houten tuinmeubelen: duurzame klasse
Overstock biedt een ruime waaier van tuinmeubelen - van een eenvoudige tuinstoel tot een luxueuze loungeset. Onze houten tuinmeubelen vormen de grootste hap in het assortiment. Ze blinken uit in degelijkheid, want alleen het hardste hout met de hoogste densiteit is goed genoeg voor Overstock.

 

Houten tuinmeubelen met groen karakter
Een hart voor de natuur? Dat toont u met de houten tuinmeubelen van Overstock. Want in ons assortiment dragen heel wat tafels het FSC-label. Hét bewijs dat het hout van onze tuinmeubelen uit een goed beheerd bos komt. Zo haalt u een stukje natuur in huis - zonder het milieu te belasten.

 

Tuinmeubelen voor elke tuin
Wilt u alleen maar een notelaar of een eik in uw tuin? Dan komt Overstock u tegemoet met zijn tuinmeubelen uit roestvrij staal, smeedijzer, glas of aluminium. Met een strak design dat in elke tuin tot zijn recht komt.

 

Tuinmeubelen van Bristol Garden
Is comfort voor u even belangrijk als elegantie? Voor Overstock ook. Daarom zijn we verdeler van de Bristol-tuinmeubelen. Die combineren hoogwaardige materialen met stijlvolle ontwerpen. Resultaat? Een unieke collectie tuinmeubelen waarvan u járen geniet.

 

Uw tuinmeubelen: van de winkel naar uw tuin
Uw houten tuinmeubelen staan nu nog te pronken in een van onze achttien Overstock-winkels. Maar voor u het weet, kleden ze uw terras aan. In vele gevallen kan u zelfs rekenen op een gratis levering aan huis. Vraag in uw winkelpunt naar de voorwaarden.

Gap

Modulo_teak

Vintage