Home

In tegenstelling tot wat onze naam doet vermoeden, is Overstock al lang niet meer de magazijnverkoper die het ooit was. Sinds 2004 zijn we succesvol uitgegroeid tot een volwaardig winkelconcept met 32 verkooppunten waar liefhebbers van het betere tuin- en interieurmeubilair zich meteen thuis voelen.

 

Ons assortiment is sterk gepositioneerd qua prijs en kwaliteit. Een belangrijke troef, net als ons hart voor hout. We selecteren uitsluitend eerlijke producten vervaardigd in correcte omstandigheden en uit hout afkomstig van goed beheerde bossen.


Onze medewerkers zijn echter de ware sleutel tot ons succes. Ze zijn degelijk opgeleid en hebben een grote passie voor mooie interieurs. Bovendien blijven ze gemotiveerd dankzij een stimulerend personeelsbeleid.

 

 

 

 

Gratis!

280 bladzijden inspiratie!

Haal nu je cataloog in de

dichtstbijzijnde Overstock winkel!

 

 

Bristol Cataloog 2015


gullegemoutletbutton

Tuin- en interieurmeubelen aan
-70% in onze outletshop te Gullegem!

thumbnail

Maak van je passie je job

Hou je van mooi ingerichte interieurs? Heb je het talent om een terras of tuin aan te kleden met de juiste meubelen en accessoires? Raadpleeg dan hier onze openstaande vacatures.

gratis_thuislevering_nl

Vanaf een aankoopbedrag van 350 euro netto, wordt je bestelling gratis aan huis geleverd. (Enkel bij levering in Belgiƫ)

Inschrijven newsletter

Naam * 
Voornaam * 
Email *